Tko smo? Čime se bavimo?

Mi smo zaljubljenici u pivo, kavu, whiskey i mnogo toga. No ne samo da volimo konzumirati sva ova pića, već ih sami i radimo!

Već preko deset godina sami radimo svoje pivo, tkz. homebrewing, prošlo je već više od 5 godina od proizvodnje prvog whiskeya kod kuće, a već dugi niz godina eksperimentiramo sa raznim specijalnim kavama.

Zašto BLOG?

Zato jer smo proveli sate i sate na internetu tražeći razne informacije o prženju kave. A onda još vremena tražeći gdje kupiti sirovu kavu
Zato što uživamo u onome što radimo, a najveća sreća je kada kod kuće dobijemo bolji proizvod nego postoji na tržištu
Zato jer to sve želimo podijeliti s tobom!
Za mnoge, kao i za nas, dan ne počinje bez dobre kave. Još ako sami pržite kavu, nema veće sreće od mljevenja kave u kuhinji koja još miriši po prženju kave od dana ranije. A onda u mlincu za kavu osjetite prvo otpuštanje aroma svježe prženih zrna kave. Kao šlag na kraju slijedi prvi gutljaj friško kuhane kave, punog okusa, prekrasnih aroma i mirisa.

Je li to za mene? Odgovori si na ova pitanja i saznaj.

Volim kavu?
Dosta mi je dosadnih mješavina kava?
Volim odvojiti malo vremena i pokazati svoje umijeće?
Želim uživati u pijenju kave ili mi je to samo glupa navika?
Ako su tvoji odgovori uglavnom motivirajući, na pravom si putu da svako jutro izmamimo osmijeh na tvoje lice!

U nastavku našeg bloga pročitaj, kako pržiti kavu, što ti je potrebno za prženje kave kod kuće, koje vrste prženja kave postoje i još mnogo toga!

Gdje kupiti sirovu kavu?

Na našem webshopu: brewshop.hr

Klikni i prži!

Kupi sirovu kavu


Logo_FB_IG-02-002-1
Provodeći puno vremena u istraživanju i čitanju o kavama, uz neizbježno uživanje u ovim opojnim kapima, te dijeleći svoje iskustvo sa istomišljenicima, dobivali smo sve više upita i zahtjeva za kupnju pržene kave.

Odlučili smo da i drugima, koji nemaju sami volje i vremena pržiti kavu, pružimo zadovoljstvo ispijanja vrhunske speciality kave i uživanja u prekrasnim notama raznih aroma, te smo u suradnji s vrhunskim hrvatskim baristom prionuli prženju ovih zelenih zrna onako kako i sami volim. Potrudili smo se zadržati maksimalno arome uz specifične note svake kave. Želja nam je da vas gutljaj naše YAKKA kave odvede u davnu prošlost i da na trenutak postanete dio legende o dolasku kave na svaki od kontinenata gdje se uzgaja.

Klikni na svaku od kava i saznaj legendu o njenom uzgoju!

Kupi YAKKA prženu kavu